Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Kahden tai useamman ihmisen vuoropuhelua. Juontuu kreikan sanoista logos (sanan merkitys, sisältö, ajatus) ja dia (kautta, lävitse)

 1  2  3  4  5  6  7  > >>  [ Kirjoita ]

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

24.09.2019 08:39
Hei linkkari! Tulin ilmoittamaan, että LINKINVAIHTAJAT -sivulta löytyy nyt 88x31 kokoa oleva button, sikäli mikäli haluatte linkittää Isenin sillä. :-)

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

03.09.2019 08:35
Heimoiheikka!

Tämä ei ole virallinen linkkarikirje, koska en lähetä tätä kaikille, vain sulle. Halusin tulla kyselemään, että MITÄ KUULUU???? Pelkään ihan hirveesti, että katoat Suntuubin mukana, enkä halua sitä, koska oot ehkä yks mun pisimmistä nettikavereista Suntuubin kautta. :DDD En halua hukata sua.

(mulla menee ihan jees)

Toivottavasti sulla on kaikki jees ja oot ollut terve ja onnellinen. :) Oon hyvällä päällä kerrankin ku pääsin takasi koulun penkille. :D Ollu vähän pitkä kesä! Mulla on Isengardissa esillä mun KiK (lakritsipiippu), eli jos sulla sattuu oleen se sovellus, niin siellä saa kyllä tulla pistään viestiä. :D Saattaa tää kommunikaatio toimia nopeammin siellä suunnalla kuin täällä netissä.

ANyways, nyt mä yritän esittää kuuntelevani tätä luentoa. Heipsan!

Lakupiippu

Nimi: Alba
Kotisivut: http://nefariousthings.weebly.com/

21.08.2019 17:31
Hei! Nefarious muuttaa Weeblyn puolelle ja toivomme, että kaikki jotka haluavat jatkaa listallamme kävisivät ilmoittamassa asiasta uusilla sivuilla mahdollisimman pian. Hyvää syksyn alkua!

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

01.07.2019 17:33
Hei! Tein uuden blogipostauksen sairaudestani, koska edellinen jäi Suntuubiin. Tässä postauksessa käsittelen aihetta samoin, mutta nyt päivitetyn version ansiosta siellä on vuoden välinen vertailu mun mielialasta! Eli silloinen olotila kun sen postauksen kirjoitin Suntuubiin, sekä nyt, vuosi myöhemmin olotila. Tule ihmeessä lukemaan ja kommentoimaan jos yhtään kiinnostaa! :-)

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengardlandofstories.weebly.com

03.05.2019 14:13
Koska suntuubi lopettaa, on Isengard siirtynyt uuteen osoitteeseen. Siirto on vielä kesken, mutta tervetuloa katsomaan uusia sivuja ja niiden valmistumista! (isengardlandofstories.weebly.com)

Nimi: Lakritsipiippu
Kotisivut: http://isengard.suntuubi.com

12.03.2019 17:15
Helmi- ja maaliskuun linkkarikirje

Hej ihanat linkinvaihtajat! Lakritsipiippu här.

Jos oikein muistan, en tehnyt helmikuussa linkkarikierrosta ollenkaan, mikä on todella out of character mun kohdalla. Mä oon aina niin uskollisesti kiertänyt joka kuukausi linkkareiden luona, mutta jotenkin helmikuu hurahti ohitse ja se vain jäi. VAIKKAKIN, mä olen käynyt joka päivä Isengardissa ja vieläpä monta kertaa päivässä, mutta sitten unohdin tehdä linkkarikierroksen. Huoh.

No, aloitellaanpa Isenin kuulumisilla. Mitä on tapahtunut sitten viimeisimmän linkkarikirjeen? Hmm… uusia novelleja ei sitten viime linkkarikierroksen ole tullut, mutta yksi uusi runo kylläkin, nimeltään Kyynelpaju. Mä en todellakaan ole mikään runoilija, mutta kivaahan niitten rustailu on. Uusia lukuja kaikkiin tarinoihin on tullut, lukuunottamatta Metsän tytärtä ja Ladonin puutarhaa. Olen kyllä kirjoittanut ahkerasti Metsän tyttären uutta lukua, mutta ei se siltikään ole vieläkään edes puolessa välissä. Aikamoinen työmaa, mutta kyllä tästä selvitään! Isenissä käyn monta kertaa päivässä, mulla on pakkomielle omasta sivustani. Ulkoasun muokkasin myös, uusi layout, uudet linkkivärit ja taustakuva. Jos ulkoasu näkyy edelleen pinkkinä, pitää teidän tyhjätä sivuhistoriaa vähäsen, että Isenin ulkoasu näkyy oikein – jos siis haluatte, tietenkin. Uusia piirrustuksia ei ole tullut, en ole inspiroitunut piirtämään yhtään mitään. Ehkä joku päivä!

Koulussa menee ihan jees. Ei oo ollenkaan niin paha, mitä oletin, että tämä kevät olisi. Sain ruotsin kurssista 4 (asteikolla 1-5), joten oon ihan tyytyväinen. Olishan se 5 ollu kiva, mutta kusin sen suullisen esityksen kun hermot petti, joten it is what it is. Oon saanut rästihommat tehtyä ja tehtäviä palautettua joten hyvin menee! Oon lukenut 16/50 tämän vuoden Goodreads lukuhaasteesta, ja 12/339 Rory Gilmore lukuhaasteesta. Viime aikoina olen lukenut Yön talo kirjoja pari kappaletta, Othellon, Harry Potterin kaksi viimeistä osaa, Liisa Ihmemaassa englanniksi, The Art of War by Sun Tzu ja Pyydä luokse sun jonka on kirjoittanut Albert Espinosa (vahva suositus!). Mulla on 48% jäljellä, ja sitten olen lukenut (kuunnellut) Tulen ja jään laulun ensimmäisen kirjan (Game of Thrones niille jotka eivät tiedä). Kaikkia en siis suinkaan ole lukenut konkreettisina kirjoina, vaan olen kuunnellut äänikirjoina suurimman osan, Yön talot olen lukenut kirjoina, sekä Rosa Liksomin novelli kokoelman ja Arto Paasilinnan Jäniksen vuoden (TODELLA vahva suositus, mun uusi lempi suomalainen kirja!!!). Vähän writer’s block yrittää puskea päälle, mutta kun hampaat irvessä kirjoitan väkisin pari lausetta joka päivä, saan pidettyä sen loitolla ja ehkä joku päivä pääsen taas flow tilaan.

Lisäksi blogipostauksessani Camp NaNoWriMosta (http://isengard.suntuubi.com/?cat=43&lang=fi&id=82&p=0#makecomment) kerron siitä, miksi osallistun Camp NaNoWriMoon, millaisella tavoitteella ja tarinalla jne. Sitä voi käydä lukaisemassa ja kommentoimassa jos suinkin yhtään kiinnostaa ensi kuun Camp NaNo-projektini! Olen itse aika innoissani, mutta myös peloissani. Katsotaan mitä tästä tulee.

Lupaan tulla myöhemmin erikseen antamaan palautetta teksteistä, mikäli sikäli sellaisia on tai uusia on tullut. Olen todella huonosti lukenut linkkareiden tekstejä, mutta kyllä mä sitä ajattelen usein ja pian ryhdyn tuumasta toimeen! Saa tulla kertoilemaan omia kuulumisia Iseniin, mikäli koette sen tarpeelliseksi. :) Palaillaan taas asiaan.

Hälsningar,
Lakritsipiippu

Nimi: Nike
Kotisivut: http://nikee.altervista.org/

23.02.2019 16:59
Heippa! Mun on pitänykysyä tätä siitä asti kun lueskelin ja stalkkasin sun hahmon tarinoita tuolla Pensieve ropessa, muttamuta käviskö siis linkinvaihto? :D

©2019 T ä ä l l ä - suntuubi.com